09.06.2020
IZDELKI V TRGOVINI ŽIDANA MARELA V KRANJSKI GORI

Na deževni dan sva se odpravila v prelepo Kranjsko Goro, kjer smo bili dogovorjeni s prikupno in prijazno ga. Tanjo.

Za vas smo pripravili presenečenje in sicer unikatne lesene torbice in nahrbtnik Dcekar, ki jih sedaj lahko kupite tudi v prikupni trgovini Židana Marela v Kranjski Gori.

Nadaljuj z branjem...
01.05.2020
SODELOVANJE S TORTO BELLO

Da so unikatne torte še bolj izvirne jih lahko popestrite z topperji oz. napisi za torte. Topperji so lahko izdelani iz lesa ali pleksi stekla, ki jih oblikujemo po vaših željah, predlogih. Lahko izbirate tudi med že pripravljenimi kot so: številke, napisi: Vse najboljše, Happy Birthday, Happy New Year, Srečno novo leto, Sveti krst, Mr&Mrs…

Nadaljuj z branjem...
10.02.2020
OBJAVA ČLANKA V REVIJI NAŠA ŽENA

V mesecu februarju nas lahko zasledite v reviji NAŠA ŽENA, kjer si lahko preberete nekaj o naju in najinem nastajanju torbic. Iskreno se zahvaljujeva dopisnici Janji Pavlin Dvoršak za izjemen članek. Preberi si ga tudi ti v reviji Naša Žena oz. prilagava izsek iz revije.

Nadaljuj z branjem...
30.10.2019
PREDSTAVITEV POSLOVNIH DARIL

V oktobru smo se z veseljem odzvali na povabilo poslovnega partnerja Arona kreativa d.o.o., ki so uradni zastopniki za prodajo Villeroy & Boch , Stolze, Tognana. Bugatti,… (več na njihovi spletni strani www.arona.si)

 

Nadaljuj z branjem...
10.10.2019
IZDELKI PO NAROČILU

IZBIRA USNJA

Naša kolekcija torbic in nahrbtnika vam nudijo široko paleto barv usnja in lesa. Lahko izbirate med petdesetimi različnimi barvami usnja za vsak okus in vsako priložnost.

Nadaljuj z branjem...
Izdelano v Sloveniji100% Slovenski izdelek
Najkvalitetnejši
materialiLes, usnje in kovina
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam