Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine www.dcekar.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ( ZVPot- UPB2), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti kupcev pri naročanju izdelkov, ki so na voljo na spletni strani www.dcekar.com, ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Vsebina spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami ne glede na obliko (slike, besedila, filmi itd.). Vsebina spletne strani se ne sme uporabljati za drug namen kot za uporabnikovo osebno gledanje, razen, če ponudnik predhodno pisno in izrecno dovoli drugače. V primeru zlorabe uporabnik kazensko in materialno odgovarja.

Pri uporabi spletne strani www.dcekar.com uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami splošnih pogojev. V primeru, da se s temi splošnimi pogoji ne strinjate, vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletne strani.
Preberite si splošne pogoje in našo politiko zasebnosti, katera se nanaša na vašo zasebnost in osebne podatke.

Pravica intelektualne lastnine

Nekateri izdelki so avtorsko zaščiteni in registrirani na uradu za Evropske unije za intelektualno lastnino. Z objavo izdelkov in omogočanjem uporabe spletne strani se ponudnik ne odpoveduje pravicam, ki izhajajo iz izdelkov. V primeru zlorabe izdelkov, uporabnik kazensko in materialno odgovarja.

Celotna vsebina spletne strani, ne glede na obliko, je z zapisom zaščitena z avtorskimi pravicami. Nosilec vseh avtorskih pravic je ponudnik spletne trgovine.

Spletna trgovina

 • uporabnik lahko nakupuje preko spletne strani, ki je dostopna preko povezave: www.dcekar.com
 • zapisani splošni pogoji, so sestavni del pogodbenega razmerja med ponudnikom in kupcem- kupoprodajna pogodba.
 • Z naročilom preko spletne trgovine, uporabnik potrjuje, da razume in sprejema splošne pogoje.
 • Informacije, ki jih najdete v spletni trgovini ( opis izdelkov, fotografije, so simbolične. Odstopajo lahko barvne nianse in vzorci). Pridružujemo si pravice do manjših sprememb v opisu izdelka, brez obveznosti obveščanja uporabnika.
 • Ponudbe na strani so količinsko in časovno omejene.
 • Količina zaloge na spletni strani so informativne in se lahko spremenijo brez obvestila.
 • Čas dobave za izdelke na zalogi 3-5 delovnih dni, za izdelke po naročilu pa 10 - 20 delovnih dni.

Vse cene so izražene v EUR ( eurih). Cene vključuje davek na dodano vrednost ( 22 % DDV). Cene artiklov ne vključujejo stroškov dostave. Ti so navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnega spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. Pri nakupu veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini …) v trenutku potrditve naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pri nakupu velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

 • • po povzetju
  • s kreditno kartico
  • z nakazilom na račun upravitelja KAROL d.o.o. po ponudbi / predračunu

Plačevanje preko našega plačilnega sistema je varno, saj ustreza varnostnim standardom.

Promocijska koda

Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu (popusti na izdelke, brezplačna poštnina itd.) in je časovno omejena. Aktivno promocijsko kodo objavi prodajalec (KAROL d.o.o.) na način, ki odgovarja namenu marketinške akcije prodajalca KAROL d.o.o.. Prodajalec KAROL d.o.o. ne zagotavlja, da v času nakupa obstaja aktivna promocijska koda. Aktivno promocijsko kodo kupec najde na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu ali drugih medijih. Promocijska koda prinaša različne ugodnosti. Vsaka promocijska koda je vedno časovno omejena. Izkoristiti se mora v določenem roku, sicer je neveljavna. Promocijska koda je alfanumerični niz znakov, ki jo kupec vnese pred zaključkom naročila z vnosom v polje kupon. Za tem se v sistemu samodejno aktivira kuponu pripisana ugodnost. V košarici izdelkov pa postane razvidno, da je bil kupon aktiven.

Poškodba izdelka med dostavo

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani.

Če sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti dostavljavca. Vse kasnejše reklamacije glede poškodb blaga ali prevzete količine prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih tudi naše podjetje ne more rešiti ali upoštevati. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je dostavljavec dolžan podpisati. Za željeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotografijo.

Odstop od pogodbe in vračilo izdelkov

V skladu z določili 43. člena ZVPot (Ur. l. RS št.98/2004, 126/2007) ima potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@dcekar.com

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne po pošti na naslov: KAROL d.o.o., Prisojna pot 23, 1241 Kamnik, Slovenija. Vrnjenemu blagu je potrebno priložiti kopijo računa, ter nanj napišite vaš transakcijski račun, na katerega vam bomo najkasneje v roku 30 dni po odstopu za ta izdelek nakazali vsa prejeta plačila, ki so bila potrošniku zaračunana ob sklenitvi pogodbe (oddaji naročila). Vračilo kupnine v gotovini ni mogoče. Stroške povezane z vračilom blaga nosi uporabnik. Uporabnik mora izdelke vrniti nepoškodovane.
Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Izdelek, katerega želite vrniti, mora biti :

 • neuporabljen, ne nošen, čist in nepoškodovan, s pritrjenimi etiketami in v originalni embalaži,
 • izdelke, ki so prodani v originalni embalaži, je potrebno vračati v originalni embalaži z originalnimi etiketami,
 • če ste izdelek že začeli uporabljati, odstop od pogodbe in vračilo izdelka več ni mogoč.
 • Priporočamo, da previdno odprete embalažo in jo obdržite v nespremenjenem stanju, na izdelku pa obdržite pritrjene etikete, dokler niste prepričani, da je izdelek ustrezen.

Izključitev odgovornosti

Ponudnik ne zagotavlja točnosti, pravilnosti vsebine objavljene na spletni strani, niti ne prevzema odgovornosti za škodo , ki bi jo utegnil utrpeti uporabnik zaradi zanašanja na objavljene vsebine. Podjetje odgovarja za celotno vsebino besedil in fotografij, objavljenih na spletni strani. Uporabnik si mora zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred vstopom v spletno trgovino. Ponudnik si pridržuje pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočit dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Ponudnik ni odgovoren za povrnitev morebitne izgube, škode ali stroškov ( škoda), ki jih ima uporabnik zaradi prenehanja delovanja spletne trgovine.

Pritožbe in reševanje sporov

KAROL d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s podajalcem lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 041-847-009. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@dcekar.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

KAROL d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si KAROL d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V kolikor stranki spora ne moreta rešiti preko pritožbe, z medsebojnim sporazumevanjem, je za spore pristojno sodišče ustrezne pristojnosti v Kamniku.

Pravično in učinkovito zunaj sodno reševanje sporov v zvezi s spletnim nakupom.

Ponudnik KAROL d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS), kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, 32. člen tega zakona (ZIsRPS).

Če ima kupec z izdelkom ali storitvijo iz spletnega nakupa težave, lahko na platformi za spletno reševanje sporov (SRPS) vloži pritožbo in jo pošljete v obravnavo neodvisnemu organu za reševanje sporov http://ec.europa.eu/odr.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike varovanja zasebnosti.

D cekar
KAROL d.o.o.
Prisojna pot 23
1241 Kamnik
Slovenija
email : info@dcekar.com

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili pisno in v skladu s primerno zakonodajo, kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani info@dcekar.com.

Pravo

Neveljavnost kateregakoli splošnega pogoja ne povzroča neveljavnosti drugih pogojev.

Splošni pogoji pričnejo veljati z dnem: 20.09.2019. Zadnja posodobitev 01.12.2020

Potek nakupa

 1. Korak : Pregled izdelkov
  V košarico se shranjujejo izdelki, ki ste jih med brskanjem dodali vanjo. V njej je vidna cena izdelka in količina.
  Izdelke v nakupovalno košarico dodate tako, da v spletni trgovini izberete izdelek (razpoložljivo barvo, velikost in količino).
  Če želite odstraniti izdelek iz košarice, klikni na x ali povezavo odstrani iz košarice. Ko boste želeli opraviti nakup, klikni na odpri košarico.
 2. Korak : Vnos podatkov  
  V košarici vnesete svoje podatke za plačilo in podatke za kraj dostave, če je dostava na drug naslov. Dostava je možna samo po pošti. V Sloveniji in EU je možna dostava preko DHL-a. Strošek dostave se obračuna na težo. V naslednjem koraku izberete željen način plačila in kliknete ikono, da se strinjate s pogoji poslovanja.
 3. Korak : Potrditev naročila
  Po potrditvi naročila se vam izpišejo vsi podatki  o naročilu. V primeru, da podatki niso pravilni jih lahko spremenite in ko podatke popravite, kliknete potrditev naročila. Prebrali boste tekst: hvala za vaše naročilo. Na vaš elektronski naslov boste dobili sporočilo s podrobnostmi naročila in podatki za dostavo.
 4. Korak : sklenitev pogodbe
  Pogodba se sklene, ko ponudnik potrdi prejem uporabnikovega naročila – s poslanim elektronskim naročilom.

Politika zasebnosti

Ko obiščete spletno stran www.dcekar.com, ki jo upravlja podjetje Dovč Bernarda s.p., Prisojna pot 23,01241 Kamnik, Slovenija (vpis v AJPES-u) – v nadaljevanju upravljavec – nam zaupate del svojih osebnih podatkov, ki smo jih dolžni varovati.

Če po strani samo brskate, je obseg osebnih podatkov, ki jih dobimo od vas, omejen na anonimno identiteto vaše naprave (računalnika, telefona itn.) in se beleži z določenimi piškotki.

Ko pa se odločite za nakup v naši spletni trgovini, nam pošljete tudi svoje ime, priimek, e-naslov in včasih tudi druge osebne podatke. Podrobneje o vsem tem v nadaljevanju.

Varnost vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate, je za nas izjemno pomembna, saj si želimo vašega zaupanja! Vse zbirke osebnih podatkov zbiramo, beležimo, urejamo, shranjujemo ali izbrisujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (v nadaljevanju GDPR).

V tem dokumentu pojasnjujemo:

 • kakšne podatke zbiramo, kako jih vodimo in ali jih s kom delimo,
 • katere pravice vam pripadajo pri upravljanju, popravkih in izbrisu osebnih podatkov, ki ste jih zaupali nam,
 • o tem, kako zagotavljamo varnost zbirk osebnih podatkov,
 • poleg tega pa dokument vsebuje tudi navodila o tem, kako lahko uveljavljate svoje pravice.

Varnost osebnih podatkov

Kakšne so vaše pravice?

Vaše pravice glede osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, so zapisane v tretjem poglavju GDPR in obsegajo: • pravica do preglednosti:

 • vsakič, ko nam zaupate podatke, vam natančno in v jasnem jeziku pojasnimo, zakaj potrebujemo podatke, kako jih bomo obravnavali ipd. V praksi to pomeni, da pred potrditvijo pošiljanja svojih podatkov, o tem, kaj se bo z njimi zgodilo, dobite natančne informacije;
 • pravica dostopa do osebnih podatkov oziroma vpogled v podatke, ki jih imamo o vas, kakor tudi pridobitev informacije, ali imamo vaše osebne podatke. Vaša pravica je vedeti, zakaj jih imamo, kaj počnemo z njimi, ali smo jih komurkoli posredovali, obdobje hrambe vaših podatkov;
 • pravica do popravka in pravica do pozabe (izbrisa): zahtevate lahko spremembe oziroma popravek netočnosti pri vaših osebnih podatkih, ki jih imamo; lahko pa tudi zahtevate izbris osebnih podatkov, ki jih imamo o vas;
 • pravica do omejitve obdelave. Obdelava lahko pomeni zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporabo, razkritje s posredovanjem, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. Uporabniki imate pravico omejiti eno ali več naštetih dejanj, pri čemer ni nujno, da zahtevate tudi izbris podatkov;
 • pravica do prenosljivosti podatkov: vse podatke, ki ste nam jih posredovali in jih hranimo o vas, smo vam dolžni na vašo zahtevo posredovati v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki in vi imate pravico te podatke posredovati drugemu upravljavcu;
 • pravica do ugovora: uporabniki lahko zahtevate, da vaših podatkov ne vključujemo v kakršnekoli obdelave in statistične analize, pri čemer običajno ne gre za prepoznavne osebne podatke. Kljub temu imate pravico ugovora do uporabe teh podatkov;
 • pravica do odločanja o avtomatiziranem sprejemanju posameznih odločitev, vključno z oblikovanjem profilov.

Profili zajemanja podatkov na www.dcekar.com

Kakšne podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in s kom jih delimo

Dostop do podatkov, ki smo jih zbrali na spletni strani www.dcekar.com je omogočen izključno upravljavcu. Nobenih osebnih podatkov, ki ste nam jih prostovoljno zaupali po elektronski ali drugi poti, ne delimo z nikomer, jih ne posojamo ali prodajamo.

Uporabljamo jih izključno za komunikacijo z vami oziroma za to, da izpolnimo razlog, zaradi katerega smo jih potrebovali (redno obveščanje o novostih, akcijah ipd.; obdelava za nagradne igre in akcije; pošiljanje kupljenih artiklov). Podatke posredujemo tretjim osebam le, ko je to nujno za uresničitev vašega naročila (recimo pošiljanje kupljenih artiklov).

Razen če izrecno ne dovolite, vam lahko občasno pošljemo sporočilo o akcijah, novih izdelkih ali o spremembi politike zasebnosti.

Pozor: ko po elektronski poti z nami nakupujete, se podatki (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov, vsebina nakupa) shranijo v našo bazo računovodskih podatkov. Dokumente, kot so računi in predračuni, smo kot poslovni subjekt dolžni hraniti, zato teh podatkov ne moremo in ne smemo izbrisati.

Podrobno predstavljamo profile zajemanja podatkov.

Profil 1. Prejemanje e-novic

Katere podatke posredujete za prejemanje e-novic?
Za prejemanje e-novic nam posredujete ime in priimek (oboje opcijsko) ter e-naslov (obvezno).

Zakaj potrebujemo te podatke?
E-naslov potrebujemo, saj vam drugače ne moremo poslati e-novic, ime in priimek, če nam ga zaupate, uporabljamo za personalizacijo e-novic tako, da vas nagovorimo po imenu.

Koliko časa hranimo te podatke?
Te podatke hranimo, dokler se od e-novic ne odjavite (na koncu vsakega izvoda e-novic je povezava na odjavo). Po odjavi se podatki ne uporabljajo več, ostanejo pa v bazi.

Ali te podatke delimo s kom in kdo ima vpogled vanje?
Podatkov ne delimo in ne dovolimo vpogleda nikomur, ki ni v delovnem razmerju z upravljavcem.

Kako obdelujemo in uporabljamo te podatke?
Za sprejemanje vaših podatkov uporabljamo obrazec za prijavo na e-novice z integracijo mailchimp, za pošiljanje e-novic pa aplikacijo mailchimp.com, kjer so vaši podatki shranjeni. Uporabljamo jih za pošiljanje e-novic in jih drugače ne obdelujemo. Ko e-sporočila na vaš naslov ne moremo dostaviti (če je vaš e-nabiralnik poln, če e-nabiralnik ne obstaja več ali če ste nam posredovali napačen e-naslov), vas izbrišemo iz baze.

Profil 2. Podatki za online nakupovanje

Katere podatke posredujete za naročanje v naši spletni trgovini?
Pri nakupih v spletni trgovini potrebujemo več vaših osebnih podatkov, in sicer ime, priimek, celoten poštni naslov, telefon in e-naslov. Pri plačilih s PayPalom vaših finančnih podatkov ne vidimo, saj vse to uredite s PayPalom (vidimo le e-naslov, ki ga uporabljate za prijavo na PayPalovo stran). Tudi plačila s kreditno kartico se opravijo prek PayPala, ki nam vaših finančnih podatkov (številka kartice) ne posreduje. Ta nam samo sporoči, da je plačilo opravljeno.

Zakaj potrebujemo te podatke?
Vse te podatke potrebujemo zato, da lahko izpolnimo vašo željo: nakup določenega izdelka. Ime, priimek, naslov in telefonsko številko potrebujemo za dostavo, e-naslov pa za potrdilo in informacije o transakciji in nadaljnjo komunikacijo, če bo potrebna.

Koliko časa hranimo te podatke?
Te podatke hranimo, saj gre za podatke na uradno izdanih računih, ki smo jih dolžni hraniti.

Ali te podatke delimo s kom in kdo ima vpogled vanje?
Podatkov ne delimo in ne dovolimo vpogleda nikomur, ki ni v delovnem razmerju z upravljavcem.

Pošiljanje in dostavo kupljenih izdelkov za nas opravljajo naš poslovni partner (DPD d.o.o.). Vaših podatkov ne obdelujejo za nič drugega razen izvirnega namena: da paket pride do vas.

Seznam uporabnikov osebnih podatkov:

 • Intuitiva d.o.o. (razvoj aplikacije)
 • Avant.si d.o.o. (ponudnik infrastrukture)

Osebni podatki se hranijo pri vseh povezanih pod-obdelovalcih, dokler je naša spletna stran/trgovina objavljena in aktivna, razen v primeru, ko kupec zahteva izbris podatkov. Izbris podatkov lahko kupec sam sproži preko povezave 'Moji podatki' v nogi te spletne strani. Izbris bo anonimiziral vse osebne podatke uporabnika na naročilih uporabnika in jih nadomestil z generičnim tekstom. Anonimizirano naročilo bo ostalo shranjeno v našem sistemu.

V primeru, ko ta spletna stran preneha z delovanjem, se vsi podatki pri pod-obdelovalcih izbrišejo v roku treh mesecev.

Kako obdelujemo in uporabljamo te podatke?
Za sprejemanje vaših podatkov uporabljamo sistem trgovine oro web. Za izstavitev računa prav tako uporabljamo program oro web. Uporabljamo jih izključno za namene spletne prodaje in jih ne obdelujemo na druge načine.

Dodatno o vaši zasebnosti

Statistike o spletni strani

Statistične podatke o obiskovalcih spletne strani lahko občasno delimo s partnerji ali oglaševalci. Take informacije ne vsebujejo nobenih takih podatkov, ki bi osebno identificirali kogarkoli, ki je na kakršenkoli način komuniciral z našo spletno stranjo.

Povezave na druge spletne strani

Spletna stran www.dcekar.com lahko občasno objavi tudi povezavo na neko drugo spletno stran. Če obiščete drugo spletno stran, tam velja njihova politika zasebnosti. Priporočamo, da na vsaki strani, na katero pridete, preverite, kako zagotavljajo pravice glede varstva vaših osebnih podatkov.

Pri anketah običajno ne zahtevamo posebnih podatkov: namenjene so anonimni raziskavi o zadovoljstvu in o morebitnih izboljšavah naših storitev in spletne strani same.

Varnost prenosa in hranjenja podatkov

Spletna stran www.dcekar.com ima vgrajen varnostni certifikat SSL, ki ga je izdala organizacija Let's Encrypt. Ta certifikat zakodira sporočila med spletno stranjo in uporabniki in s tem zagotavlja varno komunikacijo na medmrežju. Da je certifikat nameščen, lahko preverite sami. Poglejte na vrstico s spletnim naslovom: levo od naslova www.dcekar.com je prikazan znak zelene ključavnice, pri nekaterih brskalnikih piše tudi »secure«. Poleg tega vidite, da se naslov spletne strani začne https://. Črka »s« pomeni varno povezavo.

Tudi potem, ko ste nam prek spleta varno poslali svoje podatke, z njimi ravnamo skrbno. Dostop do njih imajo samo pooblaščeni sodelavci podjetja Dovč Bernarda s.p. in samo za opravila, ki so nujno potrebna pri njihovem delu (izdajanje računov, pripravljanje pošiljk, služba za pomoč uporabnikom). Strežniki, na katerih so shranjeni vaši osebni podatki, so na varnem in zaščiteni.

Izdelano v Sloveniji100% Slovenski izdelek
Najkvalitetnejši
materialiLes, usnje in kovina
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam