Razstava ČAR LESA 2021

Razstava ČAR LESA 2021

08.06.2021
Razstava ČAR LESA 2021Razstava ČAR LESA 2021Razstava ČAR LESA 2021

Ponosno vam sporočava, da sva bila letos izbrana za razstavljavca na tako čudoviti razstavi. Kjer lahko predstaviva obiskovalcem razstave leseno torbico Georgina in lesen nahrbtnik Clohe.

S prireditvami Čar lesa v Sloveniji že 13 let promovirajo in vzpodbujajo rabo lesa. Namen razstav je ozaveščanje potrošnikov o trajnostnem pomenu lesnopredelovalne industrije in uporabe lesnih izdelkov. Tudi letos je v Cankarjevem domu in po Sloveniji organizirana promocijska razstava Čar lesa 2021.  V Cankarjevem domu si razstavo lahko ogledate do 11.06.2021, nato se bo razstava preselila v Arboretum Volčji Potok, v avlo Rektorata Univerze na Primorskem v Koper, Pivko, Novo Gorico, Sevnico in nato v Mursko Soboto.

» Dajmo lesu priložnost, da pokaže vse svoje prednosti, da poskrbi za okolje in za nas. Les pozitivno vpliva na počutje in znižuje emisije CO2.«

Več o razstavi si lahko preberete na spodnji povezavi.

https://carlesa.si/

Izdelano v Sloveniji100% Slovenski izdelek
Najkvalitetnejši
materialiLes, usnje in kovina
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam